Selecteer een pagina

Ik ben Angela Vugts en woon samen met mijn man Michael, zoon Lucas en dochter Elin in het dorpje Haarsteeg, vlakbij ’s-Hertogenbosch.

Sinds augustus 2022 heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met als doel: de ruimte die ik heb nuttig in te zetten om ondernemers te ondersteunen met hun (financiële) administratie.

Van huis uit is het ondernemerschap me met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan ging ik mee naar “de zaak”. Eerst voor de kleinere klusjes, zoals het opruimen van de werkplaats en uiteindelijk tot het overnemen van de complete administratie.

Dit heeft me destijds al doen beseffen dat niet iedere ondernemer, met net zoveel plezier als ik, keek naar “het doen” van de administratie.

De afgelopen jaren ben ik voor diverse bedrijven op de financiële administratie werkzaam geweest.

Begonnen met het ordenen en organiseren van in schoenendozen aangeleverde documenten tot de verwerking van de complete administratie zodat alles zo volledig mogelijk bij de boekhouder/accountant aangeleverd kan worden.

In de tussentijd heb ik een zijstap gemaakt naar de salarisadministratie en ook dit is voor mij een niet geheel onbekend vakgebied meer.

Ook de verwerking van projectadministraties, waarin naast het behaalde eindresultaat ook de tussenstand van een lopend project bepaald dient te worden behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Door de ruimte die bij mij ontstond kwam met enige regelmaat de gedachten weer op over hoe ik deze tijd het beste op zou kunnen vullen en mezelf ook nog eens nuttig kon maken. Het vak virtual assistant kwam op mijn pad en trok de conclusie dat dit precies de oplossing moest zijn waar ik naar op zoek was.

Hoe fijn is het als ik kan doen wat ik leuk vind en daarbij kan zorgen dat jij als ondernemer dat ook kan doen?

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken.